ActiveSystems Hjem
Vis liste over alle byer
Søk
BilderButikkNyheterSpillVæretWebmailBoligLeieTorgetJobbOm Oslo

  
Alle nyheter

Lokal nyheter

Generelle nyheter
ABC Nyheter
Aftenposten
Dagbladet
Dagen
Framtida
Kommentar
Kommunal Rapport
Morgenbladet
Nationen
Nettavisen
NRK
Ny Tid
P4
Panorama
Siste.no
The Norway Post
TV2 Nyhetene
Ukeavisen Ledelse
Uriks
Utrolige Nyheter
Utrop
VG
Vårt Land

Andre nyheter
Altinn
Arbeidstilsynet
Arkivverket
Avinor
BI Handelshøyskolen
Bibliotekarforbundet
Bike.no
BilNorge
Boarding.no
Bonytt
Båtmagasinet
Cappelen Damm
Filmweb
Fjord Norge
Forbrukerportalen
Foreldre
Forskning
Forsvaret
foto.no
Gatebil.no
Helse
Her og Nå
Høgskolen i Bergen
Jenteporten
Kirken
KK
Klar Tale
Klassekampen
Lovdata
Mat
Montages
Mote
Motor
Musikkweb
NAV
Norsk Tipping
Nysgjerrigper
OBOS
Oslo Jazzfestival
Politiet
Regjeringen
Røde Kors
Seher
Seilas
Skatteetaten
Statistisk sentralbyrå
Statnett
Stortinget
Teknisk Ukeblad
Trafikanten
UIA
UIB
UIO
UIT
ut.no
Utdanningsdirektoratet
Vegvesen
Villmarksliv
Wideroe

Økonomi nyheter
Dagens Næringsliv
E24.no
Finans Norge
Finanstilsynet
Hegnar
iMarkedet
NA24.no
NRK Økonomi
Skagenfondene
Økonomisk Rapport

Sports nyheter
Aftenposten Sport
Dagbladet Sport
FotballMagasinet
NRK Sport
VG Sport

IT nyheter
akam.no
amobil.no
Apple
Dagens IT
Datainform
digi.no
DinSide
gamer.no
Gamereactor
Hardware.no
IDG.no
IT-Kanalen
ITavisen
ITpro.no
mac1
online.no
Techworld.no
tek.no
teknofil.no
Teknologi

Fylkes aviser
Adresseavisen
Agderposten
Firda
Fosna-Folket
Framtid i nord
Fædrelandsvennen
Gjengangeren
Namdalsavisa
Nordlys
NRK Buskerud
NRK Hedmark og Oppland
NRK Hordaland
NRK Møre og Romsdal
NRK Nordland
NRK Rogaland
NRK Sogn og Fjordane
NRK Telemark
NRK Troms og Finnmark
NRK Trøndelag
NRK Vestfold
NRK Østfold
Oppland Arbeiderblad
Rogalands Avis
Smaalenene
Sogn Avis
Strilen
Sunnmørsposten
Sør-Trøndelag
TA
Tidens Krav
Troms Folkeblad
Varden
Vestfold Blad

NyheterForrigeForrigeForrigeNesteNesteNeste


Nytt møte til uka - ingen fristerP4
Kveldens første formelle møtet mellom regjeringspartiene og Venstre og KrF konkluderte ikke om den videre samarbeidsformen. De fire partiene er enige om å møtes i en større gruppe neste uke, for å snakke videre om regjeringssamarbeid. Statsminister Erna Solberg vil ikke uttale seg om hun har satt noen tidsfrist for samtalene, men sier partiene har god tid til å avklare en rekke spørsmål.
2017-09-21 21:22:07  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Lillestrøm tok seg til cupfinalenP4
Lillestrøm tok en sterk borteseier i kveld mot Molde og blir dermed Sarpsborg 08s motstander i cupfinale på Ullevaal. Det sto lenge 0-0, men tre mål det siste kvarteret sørget for 0-3 og Lillestrøm-avansement. Cupfinalen spilles søndag 3. desember.
2017-09-21 20:49:28  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Nytt tap for EngaP4
Den elendige sesongstarten til Vålerenga fortsatte i kveld med 2-5-tap for Manglerud Star i Furuset Forum. Dermed har Vålerenga tapt sine fem første kamper. Øvrige ishockeyresultater i kveld: Lillehammer - Kongsvinger 0-2, Stavanger - Stjernen 2-0, Lørenskog - Sparta Sarpsborg 2-3 etter straffeslag og Storhamar - Frisk Asker 3-4, også det etter straffeslag.
2017-09-21 20:34:38  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

- Eldre mann trolig påkjørt med viljeP4
Politiet i Follo mistenker at en mann i 70-årene i Ås i Akershus ble påkjørt med overlegg av en annen mann i kveld. Mannen i 70-årene blir i kveld behandlet for kritiske skader. Føreren i 40-årene er i familie med den skadde. Han er pågrepet. Politiet var tidligere i dag på stedet i forbindelse med en utløst voldsalarm der føreren av lastebilen og mannen i 70-årene var noen av partene.de.
2017-09-21 20:08:40  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Siktet mor blir sittende i varetektP4
Moren til et barn som døde i Namdal i Nord-Trøndelag, må fortsatt sitte i varetekt. Inntrøndelag tingrett mener kvinnen bør løslates, men kjennelsen er anket til lagmannsretten slik at kvinnen inntil videre må sitte inne, skriver Adresseavisen. Moren er siktet for grov kroppskade med døden til følge på sitt tre år gamle barn.
2017-09-21 19:49:16  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Flere døde etter herjingene til "Maria"P4
Minst 15 personer skal ha mistet livet, og 20 personer er savnet, etter at orkanen "Maria" traff Den dominikanske republikk i Karibia i dag. Det uttaler øygruppas statsminister. Uværet har påførte flere land store ødeleggelser. Verst har det gått ut over Puerto Rico som ble hardt rammet av vindkastene og nedbøren onsdag. USA har erklært katastrofetilstand for denne øygruppa.
2017-09-21 19:44:04  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Nye sanksjoner fra TrumpP4
USAs president Donald Trump har signert en presidentordre der landet innfører nye økonomiske sanksjoner mot Nord-Korea. De nye sanksjonene rammer enkeltpersoner og navngitte firmaer som handler med regimet. Ifølge Trump har også Kina beordret alle landets banker om umiddelbart å avslutte all virksomhet knyttet til Nord-Korea.
2017-09-21 19:32:20  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Kampanje mot spillselskaperP4
- Folk må få vite hvilken risiko de tar ved å spille penger hos utenlandske spillselskaper. Det sier avdelingsdirektør i Lotteritilsynet, Lina Vøllestad Westby. I dag fortalte P4 Nyhetene at AKAN nå får 70 prosent flere henvendelser om spillavhengighet enn i fjor. Tilsynet lanserer nå en kampanje på YouTube rettet mot menn mellom 18 og 34 år.
2017-09-21 18:40:33  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Tiltale mot mann i Tysfjord-sakenP4
Det er nå tatt ut tiltale mot en mann i 40-årene i tilknytning til den såkalte Tysfjord-saken. Mannen er tiltalt for seksuelle overgrep mot seks kvinner, hvorav fem voldtekter. Ved flere av tilfellene skal mannen, ifølge tiltalen, ha utgitt seg for å ha helbredende evner. Den seksuelle omgangen skal ha blitt gjennomført under påskudd av å skulle samle energi, ifølge VG.
2017-09-21 18:27:13  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Listhaug vil sjekke utsendingP4
Innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug skal nå undersøke saken der den iranske kvinnen Leila Bayat ble utsendt fra Norge. Bayat søkte asyl i Norge, men ble sendt tilbake til Iran hvor hun som straff tirsdag fikk 80 piskeslag. Listhaug sier hun forstår at folk nå ønsker å vite hva som har skjedd. Hun uttaler videre at Utlendingsnemnda nå er i ferd med å innhente nødvendig informasjon.
2017-09-21 18:22:59  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Amerikaner savnet i NorgeP4
En amerikaner i 50-årene er meldt savnet i Norge av den amerikanske ambassaden. Mannen var på ferie her i landet, men kom ikke hjem som planlagt i slutten av august,. Politiet i Kvinnherad har funnet en bil mannen leide i Rosendal, skriver avisa Sunnhordland.
2017-09-21 17:34:02  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Åpner for ny ulvejaktP4
Det kan likevel bli full ulvejakt i vinter. Rovviltnemndene i Hedmark, Østfold, Oslo og Akershus vil at det skal felles 36 dyr. Miljødirektoratet anbefaler en langt lavere ulvekvote, men uttaler at det vil venter til snøen kommer med sin endelige anbefaling. At myndighetene venter med beslutningen blir god mottatt av rovviltnemndene, ifølge NRK
2017-09-21 17:33:57  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Krever retur av BayatP4
SVs stortingsrepresentant Karin Andersen mener regjeringen må sørge for at Leila Bayat får kommer tilbake til Norge. Bayat søkte asyl i Norge, men ble sendt tilbake til Iran i vinter hvor hun som straff ble pisket. Andersen sier til NRK at regjeringen umiddelbart må foreta seg noe, men innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug sier hun ikke kan gripe inn i enkeltsaker.
2017-09-21 17:21:58  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Jensen: - Blågrønn regjering urealistiskP4
Frp-leder Siv Jensen mener KrF og Venstre har en urealistisk tilnærming til situasjonen på borgerlig side. Jensen hevder overfor NTB at det ikke kan bli en blågrønn regjering, slik blant annet Venstre har gått til valg på. - Flertallet utgår av fire partier, og da er det naturlig at disse partiene sammen finner en god samarbeidsløsning, uttaler Jensen før kveldens samtaler på borgerlig side.
2017-09-21 17:16:33  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Mann frifunnet for voldtekt av kjæresten i ankesakP4
En 36 år gammel mann som i tingretten ble dømt for å ha voldtatt både kjæresten og hennes søster, er i ankesaken frikjent for det ene tilfellet. Straffen er nå senket til fire år og tre måneders fengsel av Gulating lagmannsrett, skriver Bergens Tidende. Han er dømt for voldtekt av kjærestens søster, men ikke av kjæresten. 36-åringen ble dømt til å betale 150.000 kroner i oppreisningserstatning.
2017-09-21 16:38:47  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

SV: - Regjeringen må snu når det gjelder pleiepengerP4
- Regjeringen må snu når det gjelder kutt i penger til foreldre med syke barn. Det mener SV og Krf. Fra 1. oktober trer den nye pleiepengeordningen i kraft, der blant annet pengene kuttes jo lengre tid foreldrene er hjemme med sine syke barn. Kuttene har ført til et foreldreopprør mot regjeringen. Både Krf og SV var i mot dette, og SV-leder Audun Lysbakken forstår opprøret.
2017-09-21 16:38:31  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Drapssiktet løslatt i SkienP4
De to som er siktet i forbindelse med dødsfallet til 62 år gamle Hjalmar Johnsen i Skien, blir løslatt i dag. Det melder, melder Telemarksavisa. Johnsen ble funnet død i Skienselva, og de to er siktet for uaktsomt drap og for å ha forlatt en person i hjelpeløs tilstand. Siktelsene er opprettholdt for begge, selv om de nå løslates.
2017-09-21 16:36:50  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Fire av ti tror på lavere boligpriserP4
37 prosent av de spurte i en ny undersøkelse tror boligprisene vil falle til neste år. Det viser en undersøkelse fra Nordea. Bare én av fem tror på høyere priser. Det er særlig dem som er bosatt i Oslo og Akershus som tror på en nedgang. Hele 43 prosent av dem som er bosatt her tror boligprisene skal ned de neste tolv månedene. Andelen som tror boligprisene vil øke har falt fra 65 til 20 prosent.
2017-09-21 16:16:53  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Trump med nye Nord-Korea-sanksjonerP4
USAs president Donald Trump vil i dag trolig komme med nye sanksjoner mot Nord-Korea. Det melder nyhetsbyrået AFP. Tidligere denne uken kalte Trump Nord-Koreas diktator Kim Jong-un for "Rocket Man" altså rakettmannen, og truet med å utslette Nord-Korea.
2017-09-21 16:13:05  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Avviser at Marthinsen er vraketP4
- Marianne Marthinsen er ikke vraket som finanspolitisk talsperson for Arbeiderpartiet. Det sier partisekretær og leder av valgkomiteen Kjersti Stenseng. I dag ble det klart at nestleder Trond Giske blir partiets nye fraksjonsleder for finanskomiteen. Stenseng sier de er godt fornøyd med jobben Marthinsen har gjort, men sier at det er helt vanlig å gjøre endringer når man skal sette sammen en ny stortingsgruppe.
2017-09-21 15:56:31  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

- Kan være brudd på menneskerettigheteneP4
Kjell Ingolf Ropstad i Kristelig Folkeparti mener Norge kan ha brutt menneskerettighetene i tvangsutsendelsen av Leila Bayat til Iran. Kvinnen ble denne uka straffet med 80 piskeslag for en dom norske myndigheter mente hun hadde fabrikkert. Du skal ikke sende tilbake personer som er i fare for å bli utsatt for tortur, sier Ropstad til TV2.
2017-09-21 15:49:06  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Hånes-drapet henlagtP4
Kvinnen som er siktet for å ha drept ektemannen på Hånes i Kristiansand i februar, vil ikke bli straffet. Det melder avisa Fædrelandsvennen. Saken er henlagt fordi kvinnen er for syk til å kunne straffes. Hun har i politiavhør innrømmet å ha tatt livet av ektemannen.
2017-09-21 15:46:24  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Costa klar for Atlético MadridP4
Diego Costa blir Atlético Madrid-spiller igjen. Det bekrefter den spanske storklubben på sine nettsider nå i ettermiddag. Der skriver Atlético at de er enige med Chelsea om en overgang for Costa, og at spissen vil gjennomgå en medisinsk sjekk i Madrid i løpet av nærmeste dagene. Men Costa får ikke spille for sin nye klubb før overgangsvinduet åpner igjen i januar.
2017-09-21 15:42:51  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Sier opp som Ap-rådgivere etter ny Giske-stillingP4
To rådgivere i Arbeiderpartiet sier opp i protest etter at Trond Giske blir finanspolitisk talsperson i partiet. Det melder NRK, etter at partiet har vraket Marianne Marthinsen som talsperson. Det er to av rådgiverne i finansfraksjonen som skal ha sagt opp.
2017-09-21 15:13:18  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Lindegaard tilbake i Premier LeagueP4
Tidligere Aalesund- og Manchester United-keeper Anders Lindegaard er tilbake i Premier League. For dansken har i dag signert for Burnley, melder klubben selv på sine nettsider. Lindegaard harvært klubbløs siden han ble frigitt av Championship-laget Preston i sommer.
2017-09-21 15:11:54  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

P4s ønskebrønnP4
Vi oppfyller drømmen din!
2017-09-21 15:02:23  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

De som planlegger kaster mest matP4
Storinnkjøp er kanskje ikke så lurt likevel.
2017-09-21 14:58:16  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

- Chelsea og Atlético enige om CostaP4
Chelsea og Atlético Madrid skal ha blitt enige om en overgang for Diego Costa. Ifølge den spanske avisa Marca skal Atlético betale 55 millioner euro for Costa, og han vil gjennomføre en legesjekk i Madrid i helgen
2017-09-21 14:44:44  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Mikropartier kan få millionstøtteP4
Mikropartiene som stilte til årets stortingsvalg kan ha sikret seg millioninntekter fram mot neste valg. Ordningen med statlig partistøtte gir partiene en god mulighet til å bli større. Én enkelt stemme avgitt under stortingsvalget, vil utløse en statsstøtte på anslagsvis mellom 90 og 95 kroner. Det betyr at Pensjonistpartiet, som fikk 13 000 stemmer kan motta om lag 1,2 millioner kroner i året, skriver Dagsavisen. Det nyopprettede Helsepartiet kan få nær 1 million kroner i årlig statsstøtte.
2017-09-21 14:36:15  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Edvald og Kristoff med gullplanP4
Alexander Kristoff og Edvald Boasson Hagen har lagt en hemmelig gullplan foran landveisrittet i sykkel-VM på søndag. Til TV 2 sier Kristoff at de to har snakket om forskjellige ting, og blitt enige om en taktikk som kan bli bra. Men hva planen går ut på vil ingen av dem avsløre.
2017-09-21 14:31:13  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

- Helt usannsynlig med en regjering uten FrpP4
- Det er helt usannsynlig med en regjering uten Frp. Det sier redaktør og politisk kommentator i Aftenposten, Harald Stanghelle. I kveld møtes de fire partiene Krf, Venstre, Høyre og Frp for å diskutere et eventuelt samarbeid de neste fire årene. Stanghelle sier Solberg aldri kan snu ryggen til Frp.
2017-09-21 14:27:14  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Mourinho vil fjerne ligacupenP4
Jose Mourinho tror engelsk fotball hadde vært bedre uten ligacupen. Etter 4-1-seieren over Burton i går sa Manchester United-manageren at lag som spiller i Europa ville hatt friskere bein hvis de slapp turneringen. Men så lenge ligacupen finnes, så vil Mourinho respektere den og gjøre sitt beste.
2017-09-21 14:14:47  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Giske blir ny finanspolitisk talsperson i ApP4
Arbeiderpartiet gjør Trond Giske til ny finanspolitisk talsperson. Tidligere talsperson Marianne Marthinsen blir dermed vraket, melder NTB. Giske har ønsket stillingen for å kunne lede finanskomitéen, som er den mektigste komitéen på Stortinget.
2017-09-21 13:48:52  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Gullsmed ranet i OsloP4
Politiet jakter nå to gjerningsmenn etter at en gullsmed på Ammerud i Oslo har blitt ranet. Den ansatte ble påsatt håndjern og låst inne på bakrommet. Det er ikke meldt om at noen våpen er brukt under ranet, ifølge politiet. Det er så langt ikke kjent hvor store verdier som er tatt fra gullsmeden.
2017-09-21 13:40:58  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Savnede Hjalmar Johnsen (62) bekreftet dødP4
Den savnede 62-åringen Hjalmar Johnsen i Skien er nå bekreftet omkommet. Politiet fant en død person i havnebassenget i byen i går, og identiteten er nå bekreftet. To 35 år gamle menn fra Telemark er pågrepet i saken. En av de er siktet for uaktsomt drap. Den siste er siktet for å ha unnlatt å hjelpe en person i nød.
2017-09-21 13:28:05  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Leiligheten til Ommund Veim Eikje er funnetP4
Leiligheten til den savnede norske studenten i Avignon, Ommund Veim Eikje er nå funnet. Det bekrefter studentens onkel Ove Eikje til P4. Det var ingen personer i leiligheten. Studenten har vært savnet i Frankrike siden søndag. Ifølge politiet er han nå etterlyst i hele Schengen-området og politiet har via Kripos bedt fransk politi om bistand.
2017-09-21 13:23:29  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

- Vi må ta grep for å bekjempe spilleavhengighetP4
- Myndighetene må ta grep for å stenge ute utenlandske spillselskaper som ikke følger norsk lov. Det mener SV som sammen med AP,KrF og Venstre er for å innføre dette. I dag fortalte P4 Nyhetene at AKAN har fått 70 prosent flere henvendelser fra arbeidslivet om spilleavhengige i år enn i fjro. Nå må noe gjøres, sier SVs Karin Andersen.
2017-09-21 12:53:32  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Aschehoug saksøker KonkurransetilsynetP4
Aschehoug saksøker nå Konkurransetilsynet for en millionbot forlaget har fått. Firenorske forlag er ilagt til sammen 32 millioner kroner for ulovligsamarbeid. Konsernsjef i Aschehoug Mads Nygaard sier i dag at de er uenige i boten og ønsker å få prøvd vedtaket for retten. Fra før er det kjent at også Cappelen Damm vil gå til sak for å få omgjort boten.
2017-09-21 12:32:57  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Ber Uber stenge umiddelbartP4
NorgesTaxiforbund ber sjåførtjenesten Uber umiddelbart å stenge ned sin virksomhet i Norge. Etter at politiet har gitt Uber millionbot for brudd på yrkestransportloven mener nå Taxiforbundet at nok er nok. Uber selv mener at dagens regelverk er uklart og nekter å vedta boten.
2017-09-21 12:27:03  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Terrortrussel mot StockholmP4
Det svenske sikkerhetspolitiet Säpo har mottatt en trussel om et terrorangrep mot Stockholm. Det opplyser Säpo til avisa Aftonbladet. Det er ikke kjent hva trusselen går ut på.
2017-09-21 11:57:49  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

E.coli i barnehage i NarvikP4
Tre barn og en ansatt i en barnehage i Narvik er smittet med E.coli. Småbarnsavdelingen i barnehagen ble stengt i går, skriver kommunen i en pressemelding. Ingen av de smittede er alvorlig syke. Alle barna i barnehagen blir testet for E.coli-smitte og Mattilsynet prøver å finne smittekilden.
2017-09-21 11:34:42  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Ny mann pågrepet i Skien-drapssakP4
Politiet har pågrepet en ny person etter det antatte dødsfallet til 62 år gamle Hjalmar Johnsen i Skien. En 35 år gammel mann er siktet for å ha unnlatt å hjelpe en person i nød. Tidligere er en annen 35-åring fra Telemark siktet for uaktsomt drap. I går ble en død person funnet i vannet ved Damfoss i Skien. Politiet har så langt ikke sikker identifikasjon, men antar at den døde er savnede Johnsen.
2017-09-21 11:20:14  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

California saksøker Trump for å stanse grensemurenP4
Den amerikanske delstaten California saksøker president Donald Trump for å stanse grensemuren. Forberedende grunnarbeider er nå i gang for å bygge Trumps mur mot Mexico. Myndighetene i California går nå til sak mot Trump og mener at han ikke tar hensyn til delstatens miljølover i denne saken. President Donald Trump hadde bygging av muren som en av sine hovedsaker i valgkampen.
2017-09-21 11:17:21  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

- Flere interessert i Moods of NorwayP4
Flere personer har meldt sin interesse for å ta over deler av konkursboet etter Moods of Norway. Det sier bostyrer Asbjørn Løvik til NTB. Han sitter i dag i møter med ledelsen på hovedkontoret i Stryn i Sogn og Fjordane. I går ble det klart at kleskjeden er konkurs - og i dag holder alle de 18 butikkene stengt.
2017-09-21 10:44:40  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Sju smittet av sjelden salmonellaP4
Sju personer mellom 19 og 60 år er smittet med en sjelden type salmonella. Personene er bosatt helt ulike steder i landet - fra Finnmark i nord til Oslo i sør. DNA-profilen til bakterien er aldri tidligere sett i Norge. Nå frykter Folkeinstituttet et utbrudd av salmonella.
2017-09-21 10:27:50  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Møtte ikke i rettenP4
En av de 13 tiltalte i den såkalte Sult-saken som begynte i Oslo tingrett i går, møtte ikke opp i retten i dag. Dermed har han forlatt retten uten tillatelse. Den 25 år gamle mannen er begjært pågrepet, skriver VG. Blant de tiltalte er Nokas-raner Metkel Betev. Tiltalen lyder bnlant annet på drapsforsøk.
2017-09-21 09:52:07  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Styringsrenta endres ikkeP4
Styringsrenta holdes uendret på 0,50 prosent. Det har Norges Banks hovedstyre besluttet. ? Slik vi nå vurderer utsiktene og risikobildet, vil styringsrenta bli liggende på dagens nivå den nærmeste tiden, uttaler sentralbanksjef Øystein Olsen i en pressemelding.
2017-09-21 09:45:32  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Maria styrker seg igjenP4
Ekstremværet Maria har styrket seg igjen - orkanen er nå oppe i kategori tre og regnes dermed som ekstremt farlig. Uværet er på vei til Den dominikanske republikk, etter å ha forårsaket store ødeleggelser på Puerto Rico i går. Den var i kategori fire da den traff der, men ble senere svekket til kategori to. Minst ni mennesker har mistet livet som følge av Maria, sju av dem døde på øya Dominica.
2017-09-21 09:37:29  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Ekstremt sykefravær i kommunale barnehagerP4
Kommunale barnehager har et skyhøyt sykefravær. I 2016 var fraværet blant de ansatte på 12,5 prosent, viser nye tall fra KS. Sykefraværet koster kommunene 1,3 milliarder kroner årlig, melder NRK. Ifølge KS er det flere grunner til det høye sykefraværet i sektoren. De peker blant annet på at kvinnelige ansatte er i flertall. Kvinner har i dag nesten 80 prosent høyere sykefravær generelt enn menn.
2017-09-21 09:34:27  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

To skutt i KøbenhavnP4
To personer ble skutt i København i natt. Flere gater var sperret av til langt utpå morgenen i dag, mens politiet jobbet på stedet. Nå forteller de at en 16-åring med bånd til gjengmiljøene er pågrepet etter at en svensk kvinne ble skutt i bydelen Nørrebro. Og en annen person ble truffet av streifeskudd. Kvinnen skal være et tilfeldig offer, Hun skal ikke være livstruende skadd. Skytingen skjer etter lengre tid med uro og gjengopprør i København.
2017-09-21 09:30:07  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Pappa Håland valgte SolskjærP4
Alf-Inge Håland var helt bevisst på at Ole Gunnar Solskjær skulle ta seg av sønnens kjempetalent da flere toppklubber var interessert for ett år siden. 17 år gamle Erling Braut Håland er på rekordtid blitt en hit under Solskjær, og pappa Alf-Inge sier til VG at han var i dialog med Molde-treneren, og reiste med Erling til Molde. Men han understreker at sønnen fikk ta det endelige valget selv. I kveld kan 17-åringen, som to ganger har kommet inn fra benken og blitt matchvinner for Molde i Eliteserien, igjen bli avgjørende når de møter Lillestrøm i semifinale i Cupen.
2017-09-21 09:07:26  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Zuccarello med assist for RangersP4
Mats Zuccarello bidro med to assist da New York Rangers slo New Jersey Devils 4-3 på overtid i den andre sesongoppkjøringskampen i natt, norsk tid. Likevel var det nok noe helt annet Mats Zuccarello var mest stolt av etterpå: Han spilte nemlig med en A på brystet, som en av lagets kapteiner. Det er stort for en gutt fra Hasle, fra en liten hockeynasjon som Norge, og er det endelige beviset på at han er en av lederne i et av de seks originale lagene i verdens største hockeyliga, skriver Nettavisen. NHL-sesongen starter 4. oktober.
2017-09-21 09:07:26  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Siste livstegn fra Ommund P4
Det siste livstegnet fra den savnede Ommund Veim Eikje, var en snap fra hybelen. 22-åringen fra Tysvær er savnet i Frankrike. Den 31. august mottok flere i familien en snap som viste hybelen han hadde skaffet seg, skriver VG. Også de siste uttakene fra Ommunds konto er gjort 31. august. Politiet i Norge har nå bedt om bistand fra fransk politi i letingen etter studenten.
2017-09-21 08:56:07  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

KonsernledelsenP4
Konsernledelsen i P4.
2017-09-21 08:32:23  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Rammer de svakesteP4
Barnekreftforeningen støtter foreldreopprøret mot regjeringens nye pleiepengeordning for foreldre med syke barn. Omleggingen som trer i kraft 1. oktober gjør at flere vil motta pleiepenger, men pengene kuttes jo lenger tid foreldrene er hjemme med barna. Fagsjef Britt Ingun Wee Sævig i Barnekreftforeningen sier til VG at hun er bekymret.
2017-09-21 08:17:42  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Drømmejobben er ledig: Spis sjokolade ? og få betalt for det!P4
? Trenger rundt 50 personer.
2017-09-21 07:35:20  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Enorm økning av spillavhengigeP4
Flere arbeidstakere sliter med spillavhengighet og milliongjeld.
2017-09-21 07:23:13  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Fredriksen fortsatt rikestP4
John Fredriksen er fortsatt Norges rikeste mann. Selv om han strengt tatt ikke er norsk lenger - han har jo gjort kyprioter av seg. Uansett; han troner på toppen av Kapitals liste over de 400 rikeste nordmennene med en formue på 98 milliarder kroner. Det er langt over nestemann på lista, Odd Reitan, som er god for 48 milliarder. Ellers er lista preget av de samme rikingene som i fjor. Men noen kjente navn blant årets nykommere; ikke minst Bjørn Dæhlie. Vår gamle skikonge har kommet seg inn på 394. plass. Hans formue er på 625 millioner.
2017-09-21 07:18:28  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Flere dødsfall blant frittgående hønsP4
Det er flere dødsfall blant frittgående høns enn blant burhøns. 4,7 prosent av de frittgående hønsene døde første halvår i år, mot 2 prosent av burhøns, viser eggkontrollens tall. Likevel anbefaler Dyrevernalliansen butikkene til å satse på egg fra frittgående høns, fordi det er den eneste muligheten til å få god dyrevelferd, melder Nationen.
2017-09-21 07:17:08  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Område sperret av i KøbenhavnP4
I København har politiet sperret av flere gater som følge av det de kaller et «kriminelt forhold». Ifølge Ekstra Bladet er det avfyrt en rekke skudd i området rundt Nørrebro i løpet av natten. Ekstra Bladets fotograf på stedet forteller at han så flere patroner samt en pistol som lå på gaten, men politiet har ikke villet oppgi noen detaljer, og det er uvisst om noen er skadd.
2017-09-21 07:08:56  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Unge er mye hjemmeP4
Ungdommer er oftere hjemme om kveldene og stadig færre er sammen med venner hjemme hos hverandre.
2017-09-21 06:56:14  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Nord-Korea sammenligner Trump med en hundP4
Nord-Korea sammenligner president Donald Trumps tale i FNs hovedforsamling med lyden av en hund som bjeffer. Det sier utenriksminister i Nord-Korea Ri Yong-ho, skriver Reuters. Han fortsatte med å si at dersom Trump tror han kan skremme Nord-Korea med bjeffing, så drømmer han.
2017-09-21 06:54:36  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Flere planlegger høstferieP4
Litt flere enn i fjor planlegger å dra på høstferie i år. Det viser en undersøkelse gjort av Virke Reise Utland. 37 prosent planlegger høstferie i år, mot 32 prosent i fjor. Og en tredjedel av disse har tenkt seg til utlandet, gjerne med sol og sommer som hovedmål, melder Finansavisen.
2017-09-21 06:28:09  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Landesorg i MexicoP4
Dødstallet etter jordskjelvet i Mexico er nå offisielt 230. Hjelpearbeidere jobber fortsatt på spreng med å lete etter overlevende i ruinene, men et kraftig regnvær gjør at arbeidet går tregt og er vanskelig. Mexico har erklært tre dagers landesorg etter jordskjelvet, som er det dødeligste i land på 32 år.
2017-09-21 06:20:07  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Ny regjering kan drøye til jul P4
Å få på plass en ny regjering kan drøye helt til jul. Ifølge kilder Dagbladet har snakket med, vil Venstre bruke tid som forhandlingstaktikk. Partiet gikk til valg på en regjering med Høyre, KrF og Venstre, og flere i partiet sier det er lite sannsynlig at de går i regjering med Frp. Også statsminister Erna Solberg tror det vil drøye til nærmere jul før regjeringskabalen er lagt.
2017-09-21 06:13:32  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

100 000 asylsøkere i Europa er borteP4
100 000 av asylsøkerne som kom til Europa med migrantbølgen i 2015 og 2016 og fikk avslag har forsvunnet. Ingen vet om de har reist tilbake uten å bli registrert, dratt til andre land i EU eller forsvunnet under jorden, viser en fersk rapport fra amerikanske Pew Research Centre, melder Aftenposten. I følge EU-kommisjonen er det bare rundt 40 prosent av de som får ordre om å dra, som faktisk forlater EU.
2017-09-21 06:10:44  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

SV fikk mange nye medlemmer P4
SV fikk 1.500 nye medlemmer i valginnspurten. Over 460 av de nye medlemmene kom dagen etter valget, viser tall Klassekampen har innhentet. Det er mer enn det KrF, Venstre og Sp fikk i hele valgkampinnspurten. Totalt meldte 8.600 personer seg inn i et av stortingspartiene i valgkampinnspurten, men kun SV og Senterpartiet hadde medlemsvekst i fjor.
2017-09-21 05:57:28  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Nok en arrestert i LondonP4
Britisk politi har arrestert en 17 år gammel gutt sør i London i forbindelse med fredagens terrorangrep på en t-banestasjon i London. Den siste arrestasjonen skjedde i natt, melder BBC. 17-åringen er den sjette som blir arrestert etter bombeeksplosjonen som skadet 30 mennesker. Politiet understreker at etterforskningen fortsetter for fullt.
2017-09-21 05:53:39  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Moods of Norway-ansatte sies opp P4
200 Moods of Norway-ansatte sies opp som følge av konkursen. Alle de 18 butikker i landet holder stengt i dag, skriver Aftenbladet. Bostyrer Asbjørn Nordstrand Løvik sier de nå skal avklare hvordan verdiene i selskapet skal tas ut, men han utelukker heller ikke at noen andre kan overta kleskjeden.
2017-09-21 05:52:14  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Reagerer på mulig vraking av MarthinsenP4
En rekke kvinnelige veteraner i Arbeiderpartiet reagerer på at Marianne Marthinsen kan bli kastet som finanspolitisk talsperson for å gi plass til Trond Giske. En av disse er tidligere statssekretær Kristin Bergersen. Hun sier til Dagens Næringsliv at det ikke henger på greip at partiet mener de trenger en mann i denne rollen for å være tøffe i opposisjonen. Hun sier unge kvinner ofte taper mot middelaldrende menn, og at det må det bli slutt på.
2017-09-21 05:51:04  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Cappelen vet ikke om han ankerP4
Gjermund Cappelen har ennå ikke bestemt seg for om han vil anke dommen på 15 års fengsel for narkotikasmugling og grov korrupsjon. Han sier til Aftenposten at han mener det er galt at folk som samarbeider for å løse andre alvorlige saker ikke skal få mer enn 10 prosent reduksjon i straffen. Cappelen fikk 30 prosent strafferabatt for å ha tilstått og forklart seg om tidligere polititopp Eirik Jensens rolle.
2017-09-21 05:50:36  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Nordea sperrer kontoer med flere hundre millionerP4
Nordea sperrer tusenvis av privatkontoer med mer enn 100 millioner kroner innestående i kampen mot hvitvasking. Kundene har ikke svart tilfredsstillende på spørsmålene banken har sendt på grunn av hvitvaskingsloven. Men bare en liten andel av de som har fått kontoene sperret er direkte mistenkt for hvitvasking eller terrorfinansiering, opplyser Nordea til Dagens Næringsliv.
2017-09-21 05:50:13  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Puertoricanere får husarrestP4
Guvernøren i Puerto Rico har gitt innbyggerne husarrest fra nå i morgentimene og fram til lørdag ettermiddag for å gjøre det lettere for redningsarbeidere å jobbe med ødeleggelsene orkanen Maria har ført med seg. Maria ble nedgradert til kategori 4 før den nådde land i Puerto Rico i går, men er uansett den kraftigste orkanen som har rammet landet med sine 3,5 millioner innbyggere siden 1932. Ødeleggelsene er enorme i flere havnebyer, ifølge myndighetene. Og Puerto Rico, som i flere år har vært i dyp økonomisk krise, er nå helt uten strømforsyning.
2017-09-21 05:23:52  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Mange har falt i russiske angrepP4
Russiske kampfly har tatt livet av minst 850 opprørere i Idlib-provinsen i Syria siden tirsdag. Det hevder russiske myndigheter. Det er det russiske forsvarsdepartementet som skal ha uttalt seg om de mange drepte i angrepene til nyhetsbyrået Interfax, ifølge Reuters. Det er tidligere rapportert at angrepene i Idlib-området også skal ha rammet sivile og flere sykehus.
2017-09-20 22:12:48  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Dømt tre år etter brannP4
En mann som sto bak en brann i Stavanger i 2013, er dømt til ett år og åtte måneders fengsel. Dommen i tingretten er imidlertid gjort betinget fordi politiet lot saken ligge så og si urørt i tre år, noe politiet i dommen får kritikk for, skriver Stavanger Aftenblad. En far og hans datter sov i huset da den dømte mannen tente på ute på terrassen. De to kom seg imidlertid ut.
2017-09-20 22:12:43  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Sarpsborg nok en gang i cupfinalenP4
Sarpsborg 08 er klar for cupfinalen i fotball etter å ha slått Vålerenga 3-0 på Valle i kveld. Kampen var relativt jevnspilt, med den vesentlige forskjellen at gjestene var langt mer effektive. Det er andre gang på tre sesonger at Sarpsborg 08 er i cupfinalen. I år møter de vinneren av morgendagens kamp mellom Molde og Lillestrøm.
2017-09-20 22:06:56  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Store protester i BarcelonaP4
Tusener av demonstranter samlet seg i kveld foran en departementsbygning i den katalonske hovedstaden Barcelona. Menneskene markerte motstand mot spanske myndigheters inngripen i den planlagte folkeavstemningen om løsrivelse 1. oktober. 13 katalanske tjenestemenn ble pågrepet tidligere i dag. I tillegg har spansk politi beslagla rundt 10 millioner stemmesedler.
2017-09-20 21:44:16  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

"Maria" nedgradert til kategori treP4
Det meste av orkanen "Maria" har i kveld passert øygruppa Puerto Rico og er på vei mot Den dominikanske republikk i Karibia. Uværet er ventet å treffe landet i morgen tidlig norsk tid. Orkanen er nå nedgradert til styrke 3, og har en vindstyrke på 185 km/t. På Puerto Rico førte "Maria" i dag til store ødeleggelser, stormflo og oversvømmelser.
2017-09-20 21:25:02  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Tre dagers landesorgP4
Mexico har erklært tre dagers landesorg etter det kraftige jordskjelvet som traff de sørlige delene av landet i går. 225 mennesker er omkommet, men tallet ventes å stige ettersom mange fortsatt er savnet i ruinene av sammenraste hus. Det bor 20 millioner mennesker i Mexico by, og det er sentrum og den sørlige delen av byen som er hardest rammet.
2017-09-20 20:53:49  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Lik funnet i TengselvaP4
Det er i dag funnet en død person i Tengselva i Eigersund. Sør-Vest politidistrikt antar at det kan være en savnet dansk fritidsfisker som nå er funnet. Liket fraktes til Stavanger universitetssykehus for endelig obduksjon.
2017-09-20 20:38:40  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

- Ny posisjonskamp i Ap-toppenP4
Det skal ha oppstått en ny posisjonskamp i Arbeiderpartiet, denne gangen om hvem som skal være partiets utenrikssjef. Ifølge VG ønsker statsråd Espen Barth Eide å lede utenriks- og forsvarskomiteen, en komité som i dag styres av Anniken Huitfeldt. Samme avis skrev mandag om finanspolitisk talsperson Marianne Marthinsen som kan bli tvunget til å tre til siden for å slippe frem nestleder Trond Giske.
2017-09-20 20:30:14  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Så ofte bør du bytte sengetøyP4
Vi svetter omtrent en liter hver natt.
2017-09-20 20:27:30  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

- Puerto Rico uten strømP4
Orkanen "Maria" har i kveld påført omfattende skader på strømforsyningen på den amerikanske øygruppa Puerto Rico. Hele øygruppa, med rundt 3,5 millioner mennesker, er uten strøm, melder BBC. Orkanen traff Puerto Rico tidligere i dag som en kategori fem-orkan. Det amerikanske orkansenteret sier "Maria" er den sterkeste orkanen på amerikansk territorium på nesten 90 år, og den er ventet å gjøre betydelig skade.
2017-09-20 19:41:52  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Kommunene bør forberede seg på tøffere tiderP4
- Det er viktig at kommunene sikrer at de kan møte tøffere økonomiske tider, selv om det går bra nå. Det sier sjeføkonom i KS, Per Richard Johansen. De siste analysene fra Kommunenes sentralforbund viser at vi er inne i en periode hvor norske kommuner har god økonomi. Men Johansen mener kommunene nå bør "stressteste" seg selv.
2017-09-20 18:51:08  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Innfrir ikke EØS-rettigheterP4
Norske myndigheter bryter EØS-reglene ved å gjøre det vanskelig for nordmenn å søke sykehusbehandling i andre land. Det hevder EØS-tilsynet ESA i en uttalelse. ESA hevder å ha funnet ut at flere pasienter burde ha fått godkjent og dekket opphold på utenlandske sykehus. Helse- og omsorgsdepartementet uttaler til NTB at de nå vil gjennomgå uttalelsen og deretter ta stilling til hvordan saken skal håndteres videre.
2017-09-20 18:43:29  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Kommuner stenger innsynP4
En rekke kommuner har fått beskjed fra sin leverandør om å deaktivere sin innsynsløsning etter at sensitive dokumenter har ligget åpent på nettet. Ved å endre på tallene på slutten av nettadressen fikk NRK full innsyn i de elektroniske postjournalene. Blant filene kanalen fant var arbeidskontrakter med informasjon om lønn, konto- og fødselsnummer og helsevurderinger.
2017-09-20 18:32:15  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Dumoulin suveren på VM-tempoenP4
Nederlandske Tom Dumoulin tok sent i ettermiddag VM-gull i tempo i Bergen. Dumoulin var i toppsjiktet allerede fra start og hadde nesten ett minutts forsprang før de brutale bakkene mot målområdet på Fløyen. I mål var nederlenderen drøye 57 sekunder foran Primoz Roglic. Chris Froome tok bronsen. Edvald Boasson Hagen ble vår bestemann på 17. plass.
2017-09-20 17:52:33  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

- Bekymringsfullt at næringslivet ikke har tillitP4
- Det er alvorlig at norske selskaper ikke har tillit til politiets evne til å håndtere kriminalitet. Det sier Aps Lene Vågslid. En ny undersøkelse viser at hvert tidende norske selskap ikke anmelder kriminalitet, fordi mange tror sakene bare blir henlagt. Vågslid sier det er helt uholdbart og mener justisministeren må på banen.
2017-09-20 17:39:28  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

RenoNorden-ansatte uten lønnP4
Flere ansatte i det konkursrammede renovasjonsselskapet RenoNorden har ikke fått utbetalt lønn. Firmaet som tidligere i uken meddelte at det var konkurs, har tømt søppel i over 130 kommuner i Norge. Tom Hugo Ottesen som er bostyrer i RenoNorden, sier til NRK at han håper de etterhvert skal klare å betale ut lønn til alle.
2017-09-20 17:16:59  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Nær truffet av F16-skuddP4
Flere personer var svært nær å bli truffet av kanonild fra et F16-fly under en militærøvelse på Karlsøya i Bjugn i fjor. Ett av skuddene fra jagerflyet traff et observasjonstårn i Tarva skytefelt, og tre personer var centimetere fra å bli truffet, skriver Fosna-Folket. I følge en undersøkelsesrapport skyldtes dette en forveksling fra piloten, men hendelsen kunne vært unngått med bedre prosedyrer og arbeidsrutiner.
2017-09-20 17:09:44  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Vil ikke svare om Venstre vil inn i regjeringP4
Trine Skei Grande nekter å svare på om Venstre vil gå inn i regjering med FrP. I dag møttes partiet til sitt første møte før samtalene med regjeringspartiene i morgen. Etter møtet ville ikke Grande avsløre noe - annet enn at de er positive til samtalene som starter i morgen.
2017-09-20 16:51:41  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Ber om 8,5 års fengsel for IS-farerP4
Aktor krever 8,5 års fengsel for fembarnsfaren som er tiltalt for å ha dratt til Syria for å planlegge terror. Det melder TV 2. Mannen som var bosatt på Senja, tok i 2014 med seg sin norske kone og fem barn til Syria.
2017-09-20 16:38:15  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Dødstallet stiger i MexicoP4
Dødstallet fortsetter å stige etter det kraftige jordskjelvet som rammet Mexico i dag. 225 mennesker er nå bekreftet omkommet, ifølge mexikanske myndigheter. Det er det dødeligste jordskjelvet i Mexico på 32 år og det hadde en styrke på 7,1. Fortsatt letes det i ruinene etter overlevende.
2017-09-20 16:35:15  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Denne rumpetaska har du ikke sett førP4
Vil du ha «pappamage» uten helserisiko? Her er løsningen!
2017-09-20 16:19:02  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Mayweather kjøpte seg hus til 225 millionerP4
Bokseren Floyd Mayweather har kjøpt seg nytt hus i Beverly Hills i Los Angeles etter at han tjente 800 millioner kroner på å slå Conor McGregor i slutten av august. Det nye huset hans kostet intet mindre enn 225 millioner kroner, og Mayweather betalte i kontanter.
2017-09-20 16:17:34  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

13 katalanske tjenestemenn pågrepetP4
Spanske myndigheter har pågrepet 13 katalanske tjenestemenn. Politiaksjonen er knyttet til at regionsforsamlingen i Catalonia har vedtatt å avholde en folkeavstemning om uavhengighet 1. oktober. Spansk høyesterett har fastslått at avstemningen er grunnlovsstridig, og Spanias regjering har varslet at politikere som støtter den, må regne med å bli straffeforfulgt.
2017-09-20 16:17:15  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Moods of Norway hadde gjeld på 112 millionerP4
Klesprodusenten Moods of Norway hadde en samlet gjeld på over 112 millioner kroner. Som P4 har meldt i ettermiddag er selskapet i dag begjært konkurs. I en børsmelding skriver selskapet at resultatet før skatt i fjor ble på minus 30 millioner kroner og at det ikke har vært mulig å kutte nok kostnader for å fortsette driften. De om lag 100 medarbeiderne på Moods of Norway sine kontor i Stryn og Oslo, og i 18 Moods-butikker over hele landet, ble informert om konkursen i dag.
2017-09-20 16:14:29  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Knivstukket skolejente avhørtP4
Den 16 år gamle jenta som ble knivstukket på St. Hallvard videregående skole i Lier i Buskerud, ble i dag avhørt. Politiet avhørte jenta fra sykesengen. En 19 år gammel mann er siktet for drapsforsøk, men nekter straffskyld. Mannen er varetektsfengsla i fire uker.
2017-09-20 16:12:39  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Brus: Vi liker originalen bestP4
De lettere variantene faller gjennom.
2017-09-20 16:11:20  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Edvald med spesialsykkel på VM-tempoenP4
En spesialbygd hybridsykkel skal gi Edvald Boasson Hagen en fordel under VM-tempoen i Bergen i ettermiddag. Rittet avsluttes på toppen av Fløyfjellet, og før stigningen starter kan rytterne bytte sykkel. Men Boasson Hagen håper å spare tid ved at han slipper å bytte ettersom han har en spesialbygd sykkel som skal fungere like bra hele veien, melder NRK.
2017-09-20 15:33:03  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

ActiveSystems - Nyheter fra P4Denne tjenesten er levert av ActiveSystems.