ActiveSystems Hjem
Vis liste over alle byer
Søk
BilderButikkNyheterSpillVæretWebmailOm Oslo

  
Alle nyheter

Lokal nyheter

Generelle nyheter
ABC Nyheter
Aftenposten
Dagbladet
Dagen
Framtida
Kommentar
Kommunal Rapport
Morgenbladet
Nationen
Nettavisen
NRK
Ny Tid
P4
Panorama
Siste.no
The Norway Post
TV2 Nyhetene
Ukeavisen Ledelse
Uriks
Utrolige Nyheter
Utrop
VG
Vårt Land

Andre nyheter
Altinn
Arbeidstilsynet
Arkivverket
Avinor
BI Handelshøyskolen
Bibliotekarforbundet
Bike.no
BilNorge
Boarding.no
Bonytt
Båtmagasinet
Cappelen Damm
Filmweb
Fjord Norge
Forbrukerportalen
Foreldre
Forskning
Forsvaret
foto.no
Gatebil.no
Helse
Her og Nå
Høgskolen i Bergen
Jenteporten
Kirken
KK
Klar Tale
Klassekampen
Lovdata
Mat
Montages
Mote
Motor
Musikkweb
NAV
Norsk Tipping
Nysgjerrigper
OBOS
Oslo Jazzfestival
Politiet
Regjeringen
Røde Kors
Seher
Seilas
Skatteetaten
Statistisk sentralbyrå
Statnett
Stortinget
Teknisk Ukeblad
Trafikanten
UIA
UIB
UIO
UIT
ut.no
Utdanningsdirektoratet
Vegvesen
Villmarksliv
Wideroe

Økonomi nyheter
Dagens Næringsliv
E24.no
Finans Norge
Finanstilsynet
Hegnar
iMarkedet
NA24.no
NRK Økonomi
Skagenfondene
Økonomisk Rapport

Sports nyheter
Aftenposten Sport
Dagbladet Sport
FotballMagasinet
NRK Sport
VG Sport

IT nyheter
akam.no
amobil.no
Apple
Dagens IT
Datainform
digi.no
DinSide
gamer.no
Gamereactor
Hardware.no
IDG.no
IT-Kanalen
ITavisen
ITpro.no
mac1
online.no
Techworld.no
tek.no
teknofil.no
Teknologi

Fylkes aviser
Adresseavisen
Agderposten
Firda
Fosna-Folket
Framtid i nord
Fædrelandsvennen
Gjengangeren
Namdalsavisa
Nordlys
NRK Buskerud
NRK Hedmark og Oppland
NRK Hordaland
NRK Møre og Romsdal
NRK Nordland
NRK Rogaland
NRK Sogn og Fjordane
NRK Telemark
NRK Troms og Finnmark
NRK Trøndelag
NRK Vestfold
NRK Østfold
Oppland Arbeiderblad
Rogalands Avis
Smaalenene
Sogn Avis
Strilen
Sunnmørsposten
Sør-Trøndelag
TA
Tidens Krav
Troms Folkeblad
Varden
Vestfold Blad

NyheterForrigeForrigeForrigeNesteNesteNeste


Omkom i ulykkeP4
En kvinne i 60-årene er nå bekreftet omkommet etter trafikkulykken i Volda i dag tidlig. Det opplyser politiet nå. Hun var passasjer i en av bilene som var involvert i frontkollisjonen. To andre er kritisk skadet etter ulykken, to er alvorlig skadet og er lettere skadet, melder politiet. Ulykken skjedde på E39, og det var glatt på stedet.
2019-10-20 12:58:44  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Svært alvorlig etter ulykkeP4
En kvinne i 20-årene er innlagt på Ålesund sykehus med det som betegnes som svært alvorlige skader etter trafikkulykken i Volda i dag tidlig. Tilstanden er stabil, opplyser sykehuset. Fire andre skal også være alvorlig skadet, og to lettere skadet, etter frontkollisjonen på E39.
2019-10-20 12:36:21  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

SIAN-topper tiltaltP4
To av frontfirgurene i organisasjonen Stopp islamiseringen av Norge, SIAN, må til uken møte i Oslo tingrett, tiltalt for å ha spredd flygeblader med rasistisk innhold. De har ifølge tiltalen omtalt muslimer på svært nedsettende vis. Saken har tidligere blitt utsatt to ganger, men forsvarerne bekrefter at saken nå vil gå som planlagt.
2019-10-20 12:31:46  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

- Svært usikkertP4
- Det er svært usikkert om Boris Johnson vil klare å få flertall for sin avtale når det etter planen skal stemmes i morgen. Det mener professor i moderne europeisk historie ved NTNU, Kristian Steinnes. For å sikre flertall for sin avtale, må statsminsiteren overtale 33 partiløse utbrytere og representanter fra opposisjonen. Steinnes sier til VG at det er svært mange usikre momenter, men at Johnson vil gjøre alt han kan.
2019-10-20 12:28:04  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Store demonstrasjoner i HongkongP4
Det er i dag nok en gang store demonstrasjoner i Hongkong. Politiet bruker igjen vannkanoner og tåregass mot tusenvis av demonstranter i gatene. Demonstrantene har blant annet omringet en politistasjon, der de skal ha kastet brannbomber. Protestene startet for fire måneder siden, på grunn av et omstridt lovforslag som åpnet for utlevering til Kina. Det er senere trukket tilbake, men protestene har fortsatt og demonstrantene krever nå demokratiske reformer.
2019-10-20 12:23:51  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

- Flertall for Brexit-avtaleP4
Storbritannias utenriksminister Dominic Raab hevder at det nå er nok støtte i Parlamentet til å få vedtatt statsminister Boris Johnsons brexitavtale. Det skulle etter planen stemmes over avtalen i går, men Underhuset stemte for et forslag som tvang Johson til å be om en utsettelse: ? Han har fått til en avtale. Det ser nå ut til at vi har nok støtte i Underhuset, sier Raab til BBC.
2019-10-20 12:21:21  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Rekordlang flytur gjennomførtP4
Det australske flyselskapet Quantas har nå gjennomført verdens lengste kommersielle flytur. Turen fra New York til Sydney tok 19 timer og 16 minutter. Det var en prøvetur med rundt 50 passasjerer om bord. Forskere var også med for å måle helsetilstanden til mannskapet underveis. Turen var tre kvarter lenger enn den gamle rekordturen - som var fra New York til Singapore.
2019-10-20 11:25:56  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Fem alvorlig skadetP4
Sju personer er hentet av ambulanse og luftambulanse etter trafikkulykken på E39 i Volda kommune i formiddag. Fem personer er alvorlig skadet, og to lettere skadet etter frontkollisjonen. Årsaken til ulykken er ikke kjent, men det var svært glatt på stedet.
2019-10-20 11:11:21  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Vil øke støtten til NatteravneneP4
Høyre mener byrådet i Oslo har mistet kontrollen over voldsutviklingen i Oslo. Partiet vil foreslå å styrke pengestøtten til Natteravnene og Røde Kors Gatemegling, sier gruppeleder i bystyret Eirik Lae Solberg til Aftenposten. Det har i helgen vært flere titall voldshendelser i hovedstaden, mange av dem uprovoserte angrep utført av ungdommer. Arbeiderpartiets Jan Bøhler peker på at politiet må gjøre det de kan, og mener det må reageres umiddelbart.
2019-10-20 10:16:46  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

- Ikke legg fra deg PC på åpne mottakP4
Gamle mobiler, datamaskiner og nettbrett bør ikke leveres på åpne mottak. Det advarer Elkjøps sikkerhetssjef, Lars Vethe. I en NRK Brennpunkt-dokumentar kommer det frem at folk henter elektriske produkter som folk har lagt igjen hos elkjedene, og mange av tingene blir eksportert til Afrika og forsøkt solgt videre. Vethe sier til NRK at folk bør levere maskiner og mobiler inne i butikken, eller på andre måter slik at ingen kan få tak i produktene.
2019-10-20 10:09:41  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Nekter straffskyld for drapP4
Den 29 år gamle mannen som i morgen møter i Dalane tingrett, tiltalt for å ha drept sin gravide kone i Egersund i fjor, nekter straffskyld. Kvinnen ble funnet død etter at det hadde brent i leiligheten i september i fjor. Hun hadde da omfattende hodeskader. Mannen er også tiltalt for å ha tent på kona. Hans forsvarer sier til NTB at han nekter for å ha noe med drapet og brannen å gjøre. Paret er opprinnelig fra Sudan.
2019-10-20 10:03:51  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

- Varslet om politiadvokatP4
En nå pensjonert politimann hevder han varslet om politiadvokaten på Romerike som ble avslørt med over hundre ulovlige våpen. VG skrev i går om politiadvokaten i 30-årene som i 2017 ble avslørt i forbindelse med en større aksjon mot ulovlige våpen. Den pensjonerte politimannen sier til VG at han sa ifra om aktiviteten flere år i forveien, uten at det skjedde noe. Politiadvokatens overordnede sier de ikke kjenner til at det kom tips eller varsler.
2019-10-20 09:56:46  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Frontkollisjon ved VoldaP4
Fem personer er alvorlig skadet etter frontkollisjonen på E39 ved Damfosstunnelen i Volda kommune i formiddag. Til sammen sju personer satt i de to bilene, og de siste to er lettere skadet, opplyser politiet i Møre og Romsdal nå. Alle de involverte er voksne. Veien er stengt på stedet. Det skal ha vært svært glatt på ulykkesstedet, ifølge politiet.
2019-10-20 09:26:46  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Tre døde i SantiagoP4
Minst tre mennesker har mistet livet i opptøyene i Chiles hovedstad Santiago. De skal ha mistet livet da det begynte å brenne i en butikk som ble plyndret. Demonstrasjonene begynte fredag, i forbindelse med at billettprisene på T-banen ble satt opp. Presidenten har erklært unntakstilstand for å få kontroll over demonstrasjonene. Nå har også den chilenske regjeringen droppet planene om å sette opp billettprisene.
2019-10-20 09:10:06  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Tiltalt for 56 tyverierP4
En 43 år gammel mann fra Albania er nå tiltalt for å ha stått bak 56 boliginnbrudd på Østlandet. Innbruddene skal ha skjedd i løpet av tre uker våren 2016. Mannen skal ha brutt seg inn ved å bore hull i vinduskarmene, og huseierne ble frastjålet verdier for flere hundre tusen kroner. 43-åringen er straffedømt for lignende kriminalitet i flere andre land.
2019-10-20 09:10:06  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

40 millioner barn er overvektigeP4
40 millioner barn over hele verden lider av overvekt. Det viser en ny rapport fra UNICEF. Fra år 2000 frem til 2016 har andelen overvektige barn fordoblet seg. Nå er hvert femte barn mellom 5 og 19 år i verden overvektig. Kristin Oudmayer i UNICEF sier sunn mat må bli billigere, og at det må bli slutt på reklame for usunn mat rettet mot barn.
2019-10-20 09:08:01  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Protestene fortsetter i BarcelonaP4
Protestene fortsetter i Barcelona, etter at deni katalanske politikerne denne uken ble idømt lange fengselsstraffer. Byens borgermester ba i går om ro, etter flere døgn med opptøyer, og over 400 skadde personer. Men i natt fortsatte det. Det ble blant annet startet en rekke branner i den berømte gaten La Rambla.
2019-10-20 08:33:26  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Sendte flere brevP4
Boris Johnson sendte i går, motvillig, et brev til EU der han ber om en ny brexit-dato. Dette var han pålagt å gjøre etter det som skjedde i Underhuset, og statsministeren signerte ikke brevet. Han sendte så et annet brev, der Johnson skriver at en ytterligere utsettelse av brexit vil være skadelig for forholdet mellom EU og Storbritannia. Dersom EU godkjenner en utsettelse, blir den nye datoen 31. januar.
2019-10-20 08:10:31  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

15-åring utsatt for voldP4
En 15 år gammel gutt ble sent i går kveld ranet av rundt ti gutter i samme alder på Bøler i Oslo. 15-åringen ble også utsatt for vold, ifølge politiet. Han skal ha blitt slått med belter, og han ble fraranet mobiltelefonen og jakken. Gutten klarte å komme seg i sikkerhet hos en nabo og fikk varslet politiet.
2019-10-20 07:56:46  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Slått ned av flereP4
To personer er nå pågrepet etter at en mann i 20-årene ble slått ned av flere personer på Majorstua i Oslo i natt. Mannen skal ha blitt slått og sparket i hodet flere ganger, og ble sendt til legevakt. Gjerningspersonene - fire eller fem menn rundt 18 år- løp fra stedet. Nå melder politiet at to personer i tenårene er pågrepet. Angrepet skal ha vært uprovosert.
2019-10-20 07:44:17  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Bevisstløs etter vold i TromsøP4
En mann er arrestert av politiet i Tromsø etter at en kvinne ble funnet bevisstløs etter en voldshendelse i natt. Kvinnen kom til bevissthet etter kort tid, og ble hentet av ambulanse.
2019-10-20 07:44:17  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Overfalt i heisP4
En mann ble angrepet og slått av en gruppe ungdommer inne i en heis på Romsås i Oslo i natt. Mannen er sendt til sykehus, og husker ikke noe av hendelsen, melder politiet. De vil se på overvåkingsvideo iløpet av dagen i dag, og håper da å finne ut hvem gjerningspersonene er.
2019-10-20 07:44:16  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Dropper møte på golfklubbP4
USAs president Donald Trump dropper nå planene om å holde det neste G7-toppmøtet på sin private golfklubb i Miami i juni neste år. Trump skriver på Twitter at han vil se etter et annet møtested. Kritikerne har anklaget Trump for å forsøke å tjene på møtet.
2019-10-20 07:23:02  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Vil sende styrker til IrakP4
USA vil flytte sine styrker fra Syria til Irak. Forsvarsminister Mark Esper, som i helgen besøker Midtøsten, sier USA kommer til å fortsette å kjempe mot IS for å hindre at de gjenoppstår i Irak. President Donald Trump har fått mye kritikk for åha trukket tilbake sine styrker fra Syria, som gjorde det mulig for Tyrkia å gå inn nord i landet.
2019-10-20 07:23:02  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Alvorrig skadd i ulykkeP4
En mann i 20-årene er sendt til sykehus etter en trafikkulykke på E18 ved Høvik i Bærum i natt. Han skal ha kjørt av veien i stor fart, og politiet mistenker at han var påvirket av alkohol. Ingen andre var involvert i ulykken.
2019-10-20 07:23:02  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

EU møtes om brexitP4
Ambassadører fra EUs medlemsland skal tidlig i dag møtes for å diskutere brexit. Britenes statsminister Boris Johnson er imot å utsette brexit nok en gang, men et flertall i Underhuset stemte i går for en utsettelse. Johnson sendte derfor et brev til EU der han ber om en ny dato. Statsministeren mener det fortsatt er mulig å forlate EU 31. oktober, men dersom EU godkjenner en utsettelse, blir den nye datoen 31. januar.
2019-10-20 07:23:02  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Masseslagsmål i Oslo sentrumP4
Rundt 20 personer barket sammen i et masseslagsmål på Youngstorget i Oslo sentrum i natt. En person har trolig vært bevisstløs, men er ikke alvorlig skadet. Seks personer er pågrepet, og blir anmeldt. Ifølge politiet var de involverte i 16- til 18-årsalderen.
2019-10-20 07:23:01  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Høie ut mot homohetsP4
Helseminister Bent Høie tar i et innlegg på Facebook i dag et kraftig oppgjør med hets mot homofile og negative kommentarer på nettet. Han sier han i løpet av 20 år har opplevd lite eller ingen form for hets som åpen homofil politiker, men at den siste uken har endret på det. Han viser til at det har kokt i kommentarfeltene etter en sak hos NRK om forebyggende behandling av hiv i Norge. Høie peker også på at et homofiendtlig parti igjen vant valget i Polen.
2019-10-20 00:09:33  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Tatt med 150 kilo hasjP4
Fire menn er tiltalt etter at de ble tatt med 150 kilo hasj i Os i desember i fjor. Politiet ble ifølge Bergensavisen tipset om at de fire mennene oppførte seg mistenkelig på fergekaia i Halhjem. Tre av de tiltalte er hjemmehørende i bergensområdet, og den fjerde er dansk statsborger. Stoffet skal ha blitt smuglet fra Danmark i en seilbåt og har en verdi på 10-15 millioner kroner.
2019-10-19 23:53:51  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Motvillig Johnson ba EU om brexit-utsettelseP4
EU-president Donald Tusk bekrefter at han nå har mottatt den britiske statsministerens forespørsel om en ny utsettelse av brexit. Et flertall av de britiske folkevalgte stemte lørdag for et forslag som tvinger Johnson til å be EU om en tre måneder lang utsettelse av brexit-datoen 31. oktober. Johnson har sendt brevet, men håper EU sier nei. Alle EUs 27 stats- og regjeringssjefer må være enige før de kan si ja til en eventuell utsettelse. Tusk sier han nå skal snakke med de andre EU-lederne om hva de skal svare.
2019-10-19 23:36:21  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Solberg er i JordanP4
Statsminister Erna Solberg er på plass i Jordan, hvor hun blant annet skal møte Jordans statsminister Omar Razzaz. Det skriver Statsministerens kontor. Møtet er om et felles prosjekt mellom Norge og Jordan om håndtering av ekstremisme og radikalisering.
2019-10-19 22:53:01  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Millionstøtte til konsentrasjonsleirturerP4
Skoleklasser som vil besøke de tidligere konsentrasjonsleirene i Polen og Tyskland, kan nå søke om økonomisk støtte. Det skriver avisa Dagen. Tilskuddsordningen på 15 millioner er en del av regjeringens handlingsplan mot antisemittisme. For å kunne søke om støtten må elevene være mellom 12 og 16 år, og turen må ha faglig innhold.
2019-10-19 22:47:11  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Hjemmetap for Vålerenga mot StabækP4
Det fortsetter å gå nedover for Vålerenga. Med kveldens tap mot Stabæk har Vålerenga elleve strake kamper uten seier i Eliteserien. Med 29 poeng ligger Vålerenga på niendeplass. Lagene har fem kamper igjen å spille av årets sesong.
2019-10-19 22:35:56  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Tre til sykehus etter brannP4
Tre personer er sendt til sykehus med røykskader etter at et hus brant ned på Jæren i Rogaland i kveld. Politiet evakuerte naboer og opprettet en sikkerhetssone på 300 meter rundt huset på grunn av en gassflaske som sto i fare for å eksplodere. Det er nå kontroll på gassflasken og naboene har fått flytte hjem. Fem personer er registrert på adressen, men familien var bortreist på ferie, opplyser politiet. Tilstanden til de tre røykskadde er ukjent.
2019-10-19 22:31:46  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Tusk venter på brev fra JohnsonP4
Boris Johnson har ifølge EU-kilder gitt beskjed om at han formelt kommer til å be om en brexit-utsettelse. Men statsministeren håper han får nei. Etter dagens vedtak i Underhuset er Johnson lovpålagt å sende et brev hvor han ber om om utsettelse innen midnatt. Alle EUs 27 stats- og regjeringssjefer må være enige før de kan si ja til en eventuell utsettelse. ? Venter på brevet, tvitrer EU-president Tusk i kveld.
2019-10-19 21:51:21  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Ishockey: Stavanger gikk på sesongens første tapP4
Stavanger Oilers gikk på sesongens første tap i kveld. De tapte 1-2 etter at hjemmelaget Storhamar hadde avgjort på straffer. Det har vært to kamper til tidligere i kveld. Vålerenga var sterkere enn Sparta og vant 5-2. Lillehammer slo Grüner med 3-1 og beholder dermed tredjeplassen på tabellen.
2019-10-19 21:37:11  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Mangler p-piller til katterP4
Mangel på p-piller til katter gjør at fere dyreeiere bruker p-piller for mennesker til kattene sine. Det er mangel på katte-p-piller på mange apotek, og usikkert når det kommer nye leveranser, melder NRK. Torill Moseng, president i Den norske veterinærforening, sier enkelte p-piller til mennesker, fint kan brukes på dyr, men at veterinæren må skrive ut resept og riktig dosering.
2019-10-19 20:56:46  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Eliteserien kampresultatP4
Eliteseriekampen mellom Kristiansund og Rosenborg endte 2-2.
2019-10-19 19:58:01  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Evakuerer naboer på JærenP4
En enebolig på Jæren i Rogaland er overtent og politiet evakuerer nå naboer i en radius på 300 meter fra huset på grunn av eksplosjonsfare. Brannen skal ha startet i andre etasje, og flammene står ut av taket, ifølge politiet.
2019-10-19 19:55:56  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Kampene i Syria fortsetterP4
Den kurdiskledede SDF-militsen anklager Tyrkia for å hindre evakuering av krigere, sårede og sivile nordøst i Syria. Tyrkia benekter anklagene og sier SDF har brutt våpenhvilen i 14 angrep de siste 36 timene. Avtalen om fem dagers våpenhvile ble kunngjort på torsdag. Offensiven som startet 9. oktober, har krevd titalls sivile liv og drevet hundretusener på flukt.
2019-10-19 19:53:51  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Norsk bronse i curling-VMP4
Norge har sikret bronse i curling-VM for blandede lag. Det skjedde etter 6-5-seier over Sør-Korea i bronsefinalen i Aberdeen. Norge lå under 4-5 før den åttende og siste omgangen. Norge vant omgangen 2-0 og sikret dermed bronsemedalje i mesterskapet.
2019-10-19 19:48:02  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Brexit-motstandere feirer utsettelsenP4
Titusener av brexit-motstandere i London jublet da Underhuset i ettermiddag bestemte at avstemningen om den nye utmeldingsavtalen med EU utsettes. Demonstrantene samlet seg i morges i sentrum av London og marsjerte mot Parlamentet i Westminster, med krav om at Storbritannia forblir i EU. Med dagens avstemning kan det gå mot en ny utsettelse av brexit .
2019-10-19 19:48:01  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Til sykehus etter speedflyer-ulykkeP4
En mann i 20-årene er fraktet til Haukeland sykehus med luftambulanse etter en speedflyer-ulykke på Voss i Hordaland. Ifølge politiet skal speedflyeren ha truffet en stein i det den skulle ta av og mannen har smerter i ryggen.
2019-10-19 19:48:01  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

KrFU vil la lærere bruke nikabP4
Ungdomspartiet til KrF vil la lærere bruke plagget nikab. I fjor ble slike ansiktsdekkende plagg forbudt i undervisningssammenheng. Alle partiene støttet lovendringen med unntak av SV, Rødt og MDG. På landsmøtet i dag vedtok KrFU å gå inn for å tillate nikab i undervisning, skriver Dagen.
2019-10-19 19:38:26  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Borgermester vil ha roP4
Borgermesteren i Barcelona, Ada Colau, ber nå om ro etter flere døgn med opptøyer der over 400 mennesker er skadd. Bare i går kveld og i natt skal 200 personer ha blitt skadet i opptøyer i gatene i Barcelona. Det har vært demonstrasjoner siden ni katalanske politikere mandag ble dømt til lange fengselsstraffer for å ha forsøkt å løsrive katalonia fra Spania.
2019-10-19 18:51:21  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Premier League-resultaterP4
Det ble spilt seks Premier League-kamper lørdag ettermiddag. Resultatene ble som følger: Bournemouth - Norwich 0-0 Aston Villa - Brighton 2-1 Chelsea - Newcastle 1-0 Leicester - Burnley 2-1 Tottenham - Watford 1-1 - Wolverhampton - Southampton 1-1
2019-10-19 17:48:51  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

NHO: beklagelig med brexit-utsettelseP4
Norges handelsorganisasjon, NHO, mener det er svært beklagelig at det ikke ble en avklaring på brexit i dag. ? Det betyr at bedriftene fortsatt må belage seg på kaos og usikkerhet fremover. Det skriver avdelingsdirektør for internasjonal avdeling Tore Myhre i en pressemelding.
2019-10-19 17:43:01  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Åpnet fjernstyrt flytårnP4
I dag ble det skrevet luftfartshistorie i Bodø. Widerøe ble det første flyselskapet som ble loset trygt frem til Røst lufthavn i Nordland, fra et fjernstyrt tårnsenter i Bodø. Det skriver Avisa Nordland. Etter planen skal 15 norske lufthavner fjernstyres fra Bodø etter hvert.
2019-10-19 16:53:26  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Vil ha nazi-gruppe på terrorlisteP4
Høytstående demokrater i USA har bedt utenriksminister Mike Pompeo om å føre opp Den nordiske motstandsbevegelsen på listen over terrororganisasjoner. Hvis det skjer, vil det blant annet føre til at medlemmer av bevegelsen ikke får reise inn i USA.
2019-10-19 16:46:46  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Utsetter brexit-avstemningenP4
Det blir ingen avstemning over Boris Johnsons brexit-avtale i dag allikevel. Parlamentet har vedtatt å utsette avstemningen. Dermed kan det gå mot ny brexit-utsettelse.
2019-10-19 16:02:46  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Til sykehus etter ulykkeP4
Tre personer er sendt til sykehus etter en trafikkulykke på Storskog i Finnmark nå i ettermiddag. Skadeomfanget er ikke kjent. Ifølge politiet var en personbil og en hjullaster involvert.
2019-10-19 15:45:06  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Skulle stemt i UnderhusetP4
For en halv time siden skulle det etter planen vært stemt over Boris Johnsons brexit-plan i det britiske parlamentet. Men den heftige debatten om avtalen pågår fortsatt. Det er trolig svært jevnt, og få stemmer som vil avgjøre om britene kan gå ut av EU 31. oktober med en avtale.
2019-10-19 15:19:41  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Fordømmer angrep i AfghanistanP4
FNs generalsekretær António Guterres fordømmer på det sterkeste angrepet i en moské øst i Afghanistan i går. 62 mennesker ble drept og mange flere ble skadet i eksplosjonen i Nangahar-provinsen. Lokale myndigheter mener terrorgruppen IS sto bak.
2019-10-19 15:09:41  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Bekymret for atomvåpenP4
Flere departementer i USA skal være bekymret for hva som skjer med USAs atomvåpen i Tyrkia. Donald Trump har som første amerikanske president bekreftet at USA har atomvåpen i landet. Det er snakk om rundt 50 atombomber ved en base sør-øst i Tyrkia. Etter at Tyrkia angrep Syria, og Trump har truet med å knuse den tyrkiske økonomien, har sikkerheten til våpnene blitt et tema. Ifølge New York Times skal utenriksdepartementet og departementet for energi nå se på hvordan våpnene kan fjernes fra Tyrkia.
2019-10-19 15:09:16  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Høie ut mot homohetsP4
Helseminister Bent Høie tar i et innlegg på Facebook i dag et kraftig oppgjør med hets mot homofile og negative kommentarer på nettet. Han sier han i løpet av 20 år har opplevd lite eller ingen form for hets som åpen homofil politiker, men at den siste uken har endret på det. Han viser til at det har kokt i kommentarfeltene etter en sak hos NRK om forebyggende behandling av hiv i Norge. Høie peker også på at et homofiendtlig parti igjen vant valget i Polen.
2019-10-19 15:08:01  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Mistenkt for hacking av DagbladetP4
En ungdom er siktet for å ha hacket Dagbladet torsdag. Det opplyser politiet nå i ettermiddag. Dagbladet.no var nede i flere timer, etter at flere artikler ble endret, og det ble lagt inn grove, falske utsagn. Saken settes i sammenheng med at passordene til over 600.000 nordmenn, blant dem mange journalister, var lagt ut på nettet, forrige uke. Politiet vil ikke gå ut med alderen på den siktede.
2019-10-19 14:27:11  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Ingebritgsen med gate-rekordP4
Jakob Ingebrigtsen satte i ettermiddag norsk rekord på 10.000 meter gateløp. 19-åringen brukte 27 minutter og 54 sekunder på å løpe en mil i gatene i Hole i Buskerud. Det er ett sekund raskere enn Sondre Norstad Moens gamle rekord.
2019-10-19 14:16:21  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Demonstrasjoner i LondonP4
Det er store demonstrasjoner i London i dag. Tusenvis av brexit-motstanderne er samlet i sentrum av byen, og planlegger å marsejere mot Parlementet mens det stemmes over brexit-avtalen.
2019-10-19 13:43:01  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Ingebritgsen dropper terrengP4
Brødrene Ingebrigtsen dropper årets EM i terrengløp. I fjor vant Filip gull i seniorklassen, mens Jakob tok juniorgullet. Men EM i Portugal 8. desember er det ikke aktuelt å være med på, sier far og trener Gjert Ingebrigtsen til NRK. Han sier det ikke er tid til det i forberedelsene til OL i Tokyo neste år.
2019-10-19 13:40:56  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Tror ikke Johnson får flertallP4
- Det er lite trolig at Boris Johnson får gjennom brexit-avtalen i dag. Det mener Storbritannia-ekspert og førstelektor ved Universitetet i Agder, Jan Erik Mustad. Akkurat nå debatteres avtalen i Underhuset, før det skal stemmes senere i dag - og den må godkjennes for at britene skal kunne gå ut av EU 31. oktober med en avtale. Mustad tror Johnson vil få mer støtte enn Theresa May fikk, først og fremst fordi mange nå mener det er på tide å bli ferdig med brexit - men han tror ikke på flertall.
2019-10-19 13:23:26  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Hevder å ha tatt IS-krigereP4
41 mistenkte IS-medlemmer skal være arrestert etter å ha rømt fra en interneringsleir i Syria tidligere denne uken. Det opplyser Tyrkias innenriksminister. Samtidig hevder nå tyrkiske myndigheter at de har kontroll over 195 IS-krigere, som skal ha sluppet ut, eller rømt, fra fengsel siden invasjonen nord i Syria begynte for halvannen uke siden.
2019-10-19 13:08:26  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Savnet etter båthavariP4
Dykkerne har nå avsluttet søket etter en mulig savnet person etter båthavariet ved Kragerø i Telemark i formiddag. Det ble satt i gang et omfattende søk etter melding om at en person skal ha havnet i vannet. Men etter flere timer er det ikke gjort noe funn, og politiet kjenner ikke identiteten til personen som skal ha havnet i vannet. De ønsker nå tips i saken.
2019-10-19 13:04:41  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Dømt etter biljaktP4
En mann er i Nedre Telemark tingrett dømt til et halvt års fengsel etter å ha forsøkt å kjøre fra politiet. Det var i august i fjor at mannen i slutten av 20-årene fikk politiet etter seg fordi han kjørte for fort på Årvoll i Oslo. Han tråkket gassen i bånn, og kjørte fra Oslo til Porsgrunn på 44 minutter. Det betyr at han i snitt holdt 205 kilometer i timen på den 150 kilometer lange strekningen. Mannen forklarte i retten at han hadde dårlig erfaring med politiet og at han ikke ønsket å bli stanset.
2019-10-19 12:44:16  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Åtte til sykehus i TromsøP4
Fem barn er skadet etter en trafikkulykke i Tromsø i ettermiddag. Det ble først meldt at to av dem er sendt til akuttmottaket, men det viser seg nå at alle er sendt til legevakt, og at det er snakk om lettere og mindre skader. Også tre voksne ble skadet i ulykken, men skadeomfanget er ikke kjent. To biler, med til sammen ni personer, var involvert i ulykken.
2019-10-19 12:29:13  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Kjemper for flertallP4
Boris Johnson kjemper fortsatt for å overbevise Underhuset om at hans brexit-avtale er verdt å stemme på. I ettermiddag eller i kveld skal det avgjøres om Johnson får flertallet på sin side, og om britene dermed kan gå ut av EU 31. oktober med en avtale. Det ligger an til å bli svært jevnt. Labour-leder Jeremy Corbyn gjør det han kan for at avtalen skal stemmes ned.
2019-10-19 12:28:26  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

KrF ut av forhandlinger i BergenP4
KrF trekker seg fra byrådsforhandlingene i Bergen. I flere uker har partiet forhandlet med Ap, MDG, SV og Venstre. KrF oppgir nå at den politiske avstanden er for stor til at et byrådssamarbeid er mulig. Det gjør situasjonen kaotisk, skriver Bergens Tidende. For nå øyner Høyre muligheten, og kaller inn til samtaler med blant andre Senterpartiet - som Ap på sin side mener de allerede har en avtale med.
2019-10-19 11:51:46  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Båthavari ved KragerøP4
Det pågår akkurat nå en stor redningsaksjon ved Kragerø i Telemark, der en person er savnet etter at en liten båt har havarert. Letemannskapene fant båten i ettermiddag, og dykkere, båter og helikopter søker etter en person i området. Det var en person som befant seg på land som meldte fra om havariet rundt klokken 11.
2019-10-19 11:30:56  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

E24: Jobbet uten lønnP4
Ansatte i elektronikkgiganten Power skal gjentatte ganger ha jobbet i butikkene på helligdager uten å få en krone i lønn. E24 avslørte nylig at flere varehus i sportskjeden XXL også har fått ansatte til å jobbe uten betaling. I tillegg har det kommet rapporter om stort arbeidspress og jevnlig underbemanning. Begge kjedene eies av Øivind Tidemandsen. Han sier til E24 at han ikke kjenner til at dette er tilfellet.
2019-10-19 11:10:56  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

- Oslo-regionen overrepresentertP4
Oslo-regionen er overrepresentert i offentlige utvalg og styrer. Det sier statsminister Erna Solberg, etter spørsmål fra Senterpartiets EMilie Enger Mehl. Ifølge en gjennomgang avisen Nationen har gjort av blant annet kraftskatteutvalget og domstolkommisjonen, er de fleste av medlemmene i utvalgene fra Oslo, eller fra en annen stor by. Mehl mener distriktene er for dårlig representert, og at det kan påvirke beslutningene som blir tatt. Solberg sier regjeringen mp bli flinker etil å hente ekspertise fra miljøer utenfor Oslo-regionen.
2019-10-19 11:07:11  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

13 døde i RusslandP4
Dødstallet etter at en demning brøt sammen i Krasnojarsk i Sibir i Russland i natt har nå steget til 13. Demningen hadde forbinelse til en gullgruve, og da den kollapset strømmet store vannmasser inn i en brakkeby der det bodde 80 gruvearbeidere. Fremdeles er ti personer savnet, og det pågår søk på stedet.
2019-10-19 10:36:46  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

USA skjerper sanksjonerP4
USA skjerper nå sanksjonene mot Cuba. Amerikanerne forbyr leasing av fly til cubanske selskap og innfører restriksjoner på eksport av varer med amerikansk innhold til landet. Hvilke varer, og hvor mange fly som rammes av de nye restriksjonene, er ikke kjent. USAs handelsminister Wilbur Ross sier sanksjonene sender et klart budskap til det cubanske regimet om at de må stanse sin ødeleggende oppførsel hjemme og i utlandet.
2019-10-19 10:18:01  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Advarer mot utpressingsmailP4
Politiet i Sør-Vest advarer mot utpressingsmail. Politiet har fått flere telefoner fra folk som sier de, via epost, har blitt truet med at bilder blir publisert dersom de ikke betaler. Dette er svindel, og de har ikke kontroll på din PC, sier politiet, som understreker at folk ikke skal betale eller gå i dialog med svindlerne.
2019-10-19 10:15:56  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Hovland over 70 slagP4
I natt ble superrekken til golfstjernen Viktor Hovland brutt. Nordmannen ble denne uken historisk, da han som første spiller gikk 18 strake runder under 70 slag på PGA-touren. Og 22-åringen forlenget også rekorden til 19 runder. Men så var det stopp. På den trejde runden i PGA-turneringen i Sør-Korea i dag, endte Hovland på 74 slag. Han ligger på 33. plass før turneringen avsluttes i moirgen.
2019-10-19 09:37:36  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Politiadvokat hadde ulovlige våpenP4
En politiadvokat på Romerike hadde mer enn hundre ulovlige våpen på et hemmelig lager hjemme. Det var i februar 2017 at politiadvokaten i 30-årene ble siktet. Noen dager senere ble han funnet død på sitt eget kontor, skriver VG. Mannen ble avslørt i forbindelse med en større politioperasjon, der politiet har beslaglagt over 2.300 våpen i en rekke saker. Flere offentlig tjenestemenn er siktet, tiltalt eller dømt for underslag og ulovlig våpenhold i forbindelse med aksjonen.
2019-10-19 08:52:11  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Rekordmye bjørn i NorgeP4
Det blir stadig flere bjørner her i landet. I fjor ble det registrert 138 ulike bjørner, ifølge Norsk institutt for bioøkonomi. Det er 13 flere enn året før. Og det har ikke vært registrert flere hunnbjørner siden den landsdekkende overvåkingen begynte i 2009.
2019-10-19 08:36:46  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Advarer om tilstanden til SivilforsvaretP4
I en ny rapport advares det om tilstanden til Sivilforsvaret. Sivilforsvaret har som hovedoppgave å verne sivilbefolkningen i krig, og stiller også med forsterkninger i kriser, som ved skogbrann, flom og ras. Men gammelt utstyr, gamle biler og lite øving gjør at Sivilforsvaret har store utfordringer, ifølge rapporten VG har fått innsyn i. Sjef i Sivilforsvaret, Tore Ketil Stårvik, bekrefter at de ikke er rustet for oppgaver som å evakuere eller forflytte befolkningen.
2019-10-19 08:07:36  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Død etter masseslagsmålP4
En mann er død etter et masseslagsmål i Göteborg i natt. Det var rundt halv fire at politiet fikk melding om at et titall personer hadde barket sammen ved sentralstasjonen, og de fant mannen på bakken. En person er pågrepet etter hendelsen.
2019-10-19 07:53:51  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Elleve døde i RusslandP4
Minst elleve personer har mistet livet og 15 er savnet etter at en demning har brutt sammen i Krasnojarsk i Sibir. Det opplyser russiske myndigheter. Demningen var bygget ved en gullgruve, og store mengder vann fosset inn i brakkebyen der mange av de rundt 270 gruvearbeiderne lå og sov.
2019-10-19 07:41:21  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Tropisk storm i FloridaP4
En tropisk storm er ventet å treffe kysten av Florida i dag. Stormen, som har fått navnet Nestor, har bygget seg opp over Mexicogolfen, og det er ventet kraftig vind og store mengder regn. Det advares mot oversvømmelser i delstaten.
2019-10-19 07:36:46  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Slått i SkjåkP4
En person skal ha blitt slått i hodet på en privatadresse i Skjåk i Oppland nå i morgentimene. Personen skal ikke ha blitt alvorlig skadet. En person er pågrepet. Vedkommende forsøkte også å sparke en politibetjent, opplyser politiet.
2019-10-19 07:36:46  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Vold i Oslo i nattP4
Politiet i Oslo har rykket ut til mange meldinger om uprovosert vold i natt, der yngre menn i gjenger har gått til angrep på enkeltpersoner. Bare mellom klokken 23 i går og halv tre i natt anslår operasjonsleder Tor Jøkling at det har vært mellom 15 og 20 tilfeller av dette i hovedstaden, melder NTB. De fleste handelsene har vært i sentrum. Gjerningspersonene er av utenlandsk opprinnelse og er ifølge politiet sent i tenårene.
2019-10-19 07:36:21  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Sjekket etter brannP4
En person ble kjørt til sykehus etter en brann i en enebolig i Sørskogbygda ved Elverum i natt. Personen, som bor i huset, hadde pustet inn røyk. Det var ikke flere personer i huset, opplyser politiet.
2019-10-19 07:23:51  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Voldelige protester i ChileP4
Presidenten i Chile har innført unntakstilstand i hovedstaden Santiago etter omfattende og voldelige protester. Demonstrantene protesterer mot høyere priser i kollektivtrafikken, etter at billettprisene i rushtiden ble økt med fire prosent denne uken. Flere av stasjonene på T-banesystemet i Santiago, som er et av Sør-Amerikas mest moderne, har blitt rasert av demonstrantene. I tillegg er flere busser satt fyr på.
2019-10-19 07:23:51  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Pågrepet etter voldP4
To menn i 30-årene er pågrepet av politiet etter en voldshendelse på et utested på Råholt ved Eidsvoll i natt. De to skal ifølge politiet ha slått ned og sparket en annen mann. Han ble hentet av ambulanse etter hendelsen.
2019-10-19 07:23:26  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Kvinne slått og ranetP4
En kvinne ble slått flere ganger, og fraranet mobiltelefonen sin på Tøyen i Oslo i natt. Noe senere ble den mistenkte mannen pågrepet på Skullerud, nesten en mil lenger øst. Han skal da ha viftet med en kniv i det han kom ut av en taxi. Politiet fant kvinnens mobiltelefon ved mannen. Han er anmeldt for en rekke alvorlige forhold, opplyser politiet.
2019-10-19 07:23:26  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

128 arrestert i BarcelonaP4
128 demonstranter er arrestert i opptøyer i Barcelona denne uka, opplyser Spanias innenriksminister fredag kveld. I tillegg har over 200 sivile og 200 politifolk blitt skadet. Mandag ble ni katalanske politikere dømt til lange fengselsstraffer for å ha prøvd å løsrive Catalonia fra Spania. Siden da har de vært flere mindre demonstrasjoner som bygget seg opp til demonstrasjonen fredag.
2019-10-18 23:54:16  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Fire skadd i ulykke i BergenP4
Fire personer er skadd etter at en bil kjørte inn i en fjellvegg i Bergen. Én av de involverte blir kjørt til traumemottak og de tre andre kjøres til legevakta - alle med ukjent skadeomfang, skriver Vest politidistrikt på Twitter. Det er usikkert hva som har skjedd.
2019-10-18 23:45:06  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Kommuner kan ha valgt ordfører på feil måteP4
Flere kommuner kan ha valgt ordfører på feil måte etter høstens kommune og fylkestingsvalg. Noen kommuner valgte ordfører ved skriftlig, hemmelig votering, men endringer i kommuneloven gjør at dette i år skulle gjennomføres ved åpen votering, skriver NRK. Kommunaldepartementet råder nå de aktuelle kommunene til å vurdere gjenvalg. Ifølge NRK skal det være snakk om minst fem kommuner.
2019-10-18 22:46:46  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Trump nominerer ny energiministerP4
Donald Trump har nominert vise-energiminister Dan Brouillette til å bli USAs nye energiminister. I går ble det kjent at Rick Perry fratrer stillingen ved nyttår.
2019-10-18 22:34:41  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Kan ha oppdaget Boeing-feil i 2016P4
En Boeing-pilot kan ha oppdaget feil ved 737-Max-flyene i 2016 - To år før 346 mennesker mistet livet i to ulike flystyrter med denne flytypen. Det antyder meldinger mellom piloten og en annen Boeing-ansatt, skriver The New York Times. Piloten klaget over problemer med manøvreringssystemet, som trolig sviktet i ulykkesflyene. Føderale luftfartsmyndigheter kritiserer nå Boeing for ikke å ha lagt fram meldingene med en gang.
2019-10-18 22:34:41  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Dømt for drapsforsøk på datterens kjæresteP4
En kvinne i 50-årene er i Agder lagmannsrett dømt til fengsel i fire år og to måneder for drapsforsøk på datterens kjæreste. Kvinnen knivstakk mannen under en 17. mai-feiring i 2017 og har forklart at det var et uhell. Kvinnen ble i januar dømt til en tilsvarende dom i Vestfold tingrett og anket på stedet. Nå har en enstemmig Agder lagmannsrett konkludert med en identisk dom, melder NTB.
2019-10-18 21:56:21  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Voldelige demonstrasjoner i BarcelonaP4
Over en halv million mennesker demonstrerer i Barcelonas gater i kveld. Protestene har bygget seg opp gjennom uka etter at ni katalanske politikere ble dømt til lange fengselsstraffer på mandag for å ha prøvd å løsrive Catalonia i 2017. I dag toppet det seg. Flere gater står i brann og politiet har brukt tåregass og skutt med gummikuler mot voldelige demonstranter.
2019-10-18 21:37:36  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Avtale gjør det lettere å utlevere kriminelleP4
En ny arrestordreavtale med EU gjør det nå lettere å utlevere norske forbrytere som har brutt loven i andre EU-land. Det skriver justisdepartementet i en pressemelding. Avtalen skal gjøre det lettere og raskere å utlevere lovbrytere mellom EU-land, og trer i kraft om to uker.
2019-10-18 21:25:06  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Kritisk til Dagbladets sikkerhetsløsningP4
Dagbladets journalister skal ha kunnet logge seg på publiseringssystemet med private Google-kontoer uten krav til høy sikkerhet. Det skriver Dagens Næringsliv. Politiet etterforsker om Dagbladet ble hacket etter at innholdet i flere artikler ble tillagt grovt innhold i går kveld. Ledelsen i Dagbladet sier de av sikkerhets-hensyn ikke vil svare på om det stemmer at ansatte kan logge på med egen google-konto.
2019-10-18 20:48:01  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Fengslet etter funn av overgrepsmaterialeP4
En mann fra trøndelag er varetektsfengslet i fire uker etter at politiet fant store mengder overgrepsmateriale hjemme hos ham. Det skal være snakk om over 18.000 bilder og nesten 10.000 timer med film. Politiet mener det er stor fare for både gjentakelse og bevisforspillelse, skriver Trønder-Avisa. Mannen i 20-årene er domfelt flere ganger tidligere for lignende forhold.
2019-10-18 20:41:46  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Hevder våpenhvilen ikke er bruttP4
USAs president Donald Trump sier han har fått forsikringer fra sin tyrkiske motpart Recep Tayyip Erdogan om at den midlertidige våpenhvilen i Syria, ikke er brutt. Samtidig har både journalister og vitner i området fortalt at de har sett Tyrkiske styrker skyte i byen Ras al-ayn. Eksilgruppea SOHR melder at 14 sivile er drept på syrisk side i dag.
2019-10-18 19:55:31  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Ny direktør i MattilsynetP4
Ingunn Midttun Godal blir ny direktør i Mattilsynet. I mai gikk Harald Gjein av som direktør etter avsløringene om en tilsynsrapport om pelsdyrhold som viste seg å inneholde flere grove feil.
2019-10-18 19:43:01  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Kina kritiserer Melbys nobel-nominasjonP4
Kina er svært kritisk til at Venstres Guri Melby har nominert Hongkong-demonstranter til neste års Nobels fredspris, skriver Aftenposten. Onsdag skrev Melby på Facebook at hun har nominert folket i Hongkong fordi de kjemper for fundamentale rettigheter som ytringsfrihet, demokrati og rettssikkerhet. Innlegget har nå fått over 32.000 kommentarer med både støtte og refs. Kinesiske myndigheter sier det som skjer er en intern sak i Kina som ingen andre bør blande seg inn i.
2019-10-18 19:40:56  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Bruker tåregass mot demonstranteneP4
I Barcelona har demonstrasjonene for Catalonias uavhengighet begynt å bli voldelige. Maskerte demonstranter har kastet stein mot politiet og satt fyr på søppeldunker. Politiet svarer med tåregass. Bakgrunnen for protestene er mandagens fengsling av ni katalanske politikere som prøvde å løsrive Catalonia i 2017. Rundt en halv million mennesker demonstrerer i gatene nå, ifølge spansk politi.
2019-10-18 19:29:16  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

500.000 demonstranter i BarcelonaP4
500.000 mennesker deltar i en demonstrasjon for Catalonias uavhengighet i Barcelona nå. Det bekrefter politiet til nyhetsbyrået AFP. Mandag ble ni katalanske politikere dømt til fengsel for å ha prøvd å løsrive Catalonia fra Spania i 2017. Siden da har det vært daglige protester som har bygget opp til dagens massive demonstrasjon.
2019-10-18 18:30:31  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

ActiveSystems - Nyheter fra P4Denne tjenesten er levert av ActiveSystems.